ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Στην Develop, αντιμετωπίζουμε –όπως όλοι πλέον οφείλουμε- με ιδιαίτερη ευαισθησία τα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος. Θεωρούμε χρέος μας, να χρησιμοποιούμε μόνο επιλεγμένα υλικά καθαρισμού, μη τοξικά, που προμηθευόμαστε από αξιόλογες εταιρείες του χώρου, και που συνοδεύονται από όλες τις πιστοποιήσεις που επιβάλλει η Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Στόχος μας, να μην επιβαρύνουμε το εργασιακό περιβάλλον του πελάτη μας με επιβλαβή χημικά.

Ενδεικτικά αναφέρουμε, ότι είμαστε από τους πρωτοπόρους στην ελληνική αγορά που χρησιμοποιήσαμε σακούλες απορριμμάτων φωτο – οξυ – βιοδιασπώμενες, που σημαίνει ότι διασπώνται σε συνθήκες χωματερής και στους 20ο C.

Τα τελευταία χρόνια, στην αγορά υπάρχουν και ελληνικές βιοτεχνίες που παράγουν προϊόντα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας (υλικά καθαρισμού, χαρτικά, σακούλες κ.λ.π.). Θέλοντας να στηρίζουμε την προσπάθειά τους, προσπαθούμε να μειώσουμε την χρήση εισαγόμενων προϊόντων, και να την περιορίσουμε σε κάποια ιδιαίτερα εξειδικευμένα και αναντικατάστατα.

Δεσμευόμαστε, ότι στην περίπτωση ανάθεσης της καθαριότητας στην εταιρεία μας, θα διαθέτουμε τα κατάλληλα υλικά, στις αναγκαίες ποσότητες, ώστε να διευκολύνουμε το έργο των εργαζομένων μας, και να επιτυγχάνουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Ελληνικα